Wij zijn uw online partner, omdat wij:

  • Uw bedrijf letterlijk naar een hoger niveau tillen;

  • Alles voor je uit handen nemen, zodat jij je bezig kan houden met ondernemen;

  • Aantoonbare resultaten kunnen laten zien;

  • Een servicegericht team hebben met alle specialisten onder één dak;

  • En graag bij je langs komen voor een gratis adviesgesprek!

DIENSTEN

Internet Marketing

Ontraction is een Digital Marketing bureau gedreven door groei. Ons motto is “Samen Naar Groei”. Dit resulteert in een marketingaanpak waar de focus ligt bij de doelen en problemen van de opdrachtgever, die wij oplossen met digital marketing. De meeste marketingbureaus focussen zich slechts op naamsbekendheid en acquisitie, maar Ontraction richt zich op het AARRR marketing model.

  • Acquisitie van nieuwe leads,
  • het activeren van de leads tot aankoop,
  • retentie creëren zodat iedere geconverteerde klant meer waard wordt,
  • en tot slot focussen wij op een referral systeem

dit resulteert in ambassadeurschap voor jouw dienst/bedrijf/product. Het klinkt complex, maar in de praktijk betekent dit dat er groei gedreven marketing uitgevoerd wordt met oog voor het volledige klantentraject.

Starten met Ontraction?

Internet Marketing is voor elk bedrijf interessant. Wij onderzoeken waar het probleem ligt en zetten Digital Marketing in om het op te lossen! Vervolgens gaan wij na een introductiegesprek een globale strategie schetsen en deze communiceren naar de klant. Wanneer het tarief voor deze klus besproken is, wordt het in een pakketprijs gefactureerd. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Verzekerd van excellente marketeers
Ontraction verzekert hoge kwaliteit Digital Marketing door alleen uiterst gecertificeerde marketeers aan het werk te zetten op de opdrachten van onze klanten. Ontraction heeft alle certificaten van de grootste tractiekanalen. De marketeers van Ontraction zijn maximaal gecertificeerd voor Google Adwords. Neem contact met ons op en leer uw toekomstige Ontraction Marketeer kennen.

Proefperiode en flexibele kosten
Ontraction werkt graag samen met de klant om de doelen te behalen. Wij willen alleen de beste resultaten afleveren en zijn dus ook overtuigd van onze kennis en ervaring. Met deze reden bieden wij bedrijven proefpakketten aan waarin het bedrijf een flexibele opzegtermijn krijgt.

Benieuwd naar uw proefpakket? Neem dan contact op of bel 050-2112723!