INTENSIEVE  EN PERSOONLIJKE COACHING


FLEXIBELE WERKPLEKKEN


GECERTIFICEERDE BEGELEIDERS

100%

DOORGROEI MOGELIJKHEID

TRAINEESHIP
BIJ ONTRACTION

Staat jouw carrière in de kinderschoenen en wil je doorgroeien binnen online marketing?
Ben jij gemotiveerd, ambitieus en een harde werker?
Wij zoeken ambitieuze, leergierige young professionals die nergens voor terugdeinzen.
Ben jij deze toevoeging op ons team? Lees snel verder!

BESCHIKBARE VACATURE
TRAINEESHIP

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die een toegevoegde waarde en een lach kunnen leveren in ons team. Ontraction is ook niet bang om in jou te investeren, wanneer deze functie jou op het lijf geschreven is.

Bekijk de onderstaande vacature en laat het ons weten als jij dé persoon bent die over een jaar volwaardig marketeer is binnen ons team! Stuur je CV en motivatie naar [email protected] Wij nemen binnen één week contact met je op, gegarandeerd!

Traineeship - Online marketing

Traineeship – Online marketing

Ontraction is op zoek naar een getalenteerde young professional die gemotiveerd is om zich de kneepjes van het online marketing vak eigen te maken. Hierbij is leergierigheid en affiniteit met online een must! Beschik jij volgens jezelf over de vaardigheden om de beste te worden in ons vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ontraction leidt young professionals binnen een jaar op tot volwaardige online marketeers. Middels een roadmap maken wij een gepersonaliseerd leerplan om jouw stapsgewijs warm te draaien voor ‘’het echte werk’’. Hierbij kijk je mee over de schouders van onze specialisten en verras je ons wekelijks met nieuw ingewonnen informatie. Daarnaast ben je niet vies van zelfstudie en voelt online marketing een hobby.

Ontraction is tot stand gekomen in 2016 en is een jonge, maar snelgroeiende speler in de wereld van online marketing. Wij bestaan uit een jong en ambitieus team van leergierige professionals die onze opdrachtgevers, zichzelf en Ontraction dagelijks naar een hoger niveau tillen. Kwaliteit, communicatie, integriteit en plezier zijn hierin de belangrijkste factoren. Ben jij de persoon die klaar is voor de volgende stap in zijn/haar carrière? De persoon die in dit artikel beschreven staat? Lees dan snel verder en neem vandaag nog contact met ons op!

 

Functie eisen:

  • Affiniteit en ervaring met online
  • HBO of WO opleiding, afgerond of deeltijd
  • Beschikt over een winnaarsmentaliteit
  • Leergierig en enthousiast
  • Resultaatgericht

  

Ready for (ontr)action?

Wil jij voor deze plek gaan binnen een leuk en inspirerend team? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar [email protected]. Wij garanderen een terugkoppeling en eventuele uitnodiging binnen één week.