Wij zijn uw online partner, omdat wij:

  • Uw bedrijf letterlijk naar een hoger niveau tillen;

  • Alles voor je uit handen nemen, zodat jij je bezig kan houden met ondernemen;

  • Aantoonbare resultaten kunnen laten zien;

  • Een servicegericht team hebben met alle specialisten onder één dak;

  • En graag bij je langs komen voor een gratis adviesgesprek!

REMARKETING

Wat is Remarketing?

Remarketing is een marketingstrategie waarbij de focus ligt op het opnieuw benaderen van uw leads/klanten, nadat ze uw website hebben verlaten. Dit kan via meerdere kanalen zoals E-mail, YouTube, Facebook en Display Advertising. Bedrijven benaderen websiteverlaters met Remarketing om ervoor te zorgen dat de klant zelfs na het verlaten van de website nog zal converteren.

Neem contact op met onze Digital Marketing Strategists voor vrijblijvend advies over uw Digital Marketing.

Wat betekent Ontraction voor mijn Retargeting

Ontraction redeneert vanuit de doelen van de klant als het aankomt op de marketing activiteiten en processen. De biedingen, advertenties, experimenten en optimalisaties zijn allemaal in overeenstemming met de gestelde doelen.

Ontraction is Google Partner, wat betekent dat Google Ontraction als capabele marketingpartner ziet, gebaseerd op certificeringsnormen en prestaties. De certificeringsnormen binnen Ontraction zijn hoog, zodat de klant verzekerd is van een échte specialist. Remarketing campagnes worden ingezet om branding, engagement of directe conversies bij uw doelgroep te realiseren. De aanpak is datagedreven, doelgericht en innovatief. Hierdoor garandeert Ontraction hoge kwaliteit voor uw Remarketing campagnes.

Remarketing via E-mail Marketing

Remarketing via E-mail Marketing is het benaderen van oude leads, websitebezoekers en klanten via de juiste email content. Ontraction zorgt er vervolgens voor dat deze doelgroep tot conversie overgaat, nadat zij uw website verlaten hebben. Ontraction maakt gebruik van innovatieve methodes om meer e-mailadressen uit uw webbezoeken te halen. Via deze leads en klanten zorgen wij ervoor dat het aantal bestellingen van de klant toeneemt en de mensen die nog niks hebben afgenomen hun eerste aankoop zullen doen.

Meer over E-mail Marketing? Lees hier verder over E-mail Marketing.

Remarketing via Display Advertising

Net als met SEA (Display Marketing is een onderdeel van Adwords) kunnen budgetten laagdrempelig ingestoken worden. In overeenstemming met de opdrachtgever worden de de kosten per klik en de maandelijkse budgetten van te voren door Ontraction vastgesteld. Via Display Advertising benadert Ontraction uw doelgroep met de juiste content, op het juiste moment.

Meer weten? Lees hier meer over Display Advertsing

Remarketing via Social Media Advertising

Social Media Marketing is een snel groeiende vorm van marketing door de groei van het engagement met social media. Door bepaalde codes aan uw website toe te voegen is Ontraction in staat om uw websiteverlaters via Social Media opnieuw te benaderen. Door het hoge kennisniveau van Ontraction zijn wij in staat om de juiste doelgroep, op het juiste moment, met de juiste content te benaderen. Dit zorgt ervoor dat iedere websiteverlater gepersonaliseerde content te zien krijgt, waardoor uw doelgroep converteert via Social Media kanalen.

Voorbeelden van deze kanalen zijn: Facebook, Instagram en Linkedin.

Meer weten? Lees hier meer over Social Media Marketing

Remarketing via YouTube Advertising

YouTube is op dit moment de tweede, meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Hierdoor is YouTube een kanaal met veel potentie voor hedendaagse bedrijven. Het is de ideale omgeving om videocontent van uw bedrijf te delen met uw doelgroep. Daarnaast is YouTube is een zeer kansrijk kanaal, doordat u de doelgroep kunt benaderen wanneer ze juist niet op zoek zijn naar uw product of dienst. Remarketing via YouTube is zowel sterk voor branding en engagement als voor directe conversies.

Meer weten? Lees hier meer over YouTube Advertsing

Data rapportage en voortgang

Bij Ontraction stellen wij KPI’s altijd van te voren vast, zodat wij ons werk kritisch kunnen meten. Wij verschaffen zowel een maandelijkse als een "realtime" rapportage. Zo weten wij en de opdrachtgever precies welke resultaten behaald worden en hoeveel winst door onze activiteiten gerealiseerd wordt. Wij geloven in transparantie en delen de resultaten in "realtime". Daarnaast ontvangen onze opdrachtgevers maandelijks een uitgebreide rapportage met daarin alle relevante informatie over de voorgaande campagnes.

Heeft u uw Digital Marketing nog niet op orde? Laat je vrijblijvend adviseren door een Digital Strategist van Ontraction.

Controleren en aannemen van andere Digital Marketing Partners?

Naast het volledig ontzorgen en consulteren is Ontraction ook de geschikte partner om de resultaten en kwaliteiten van uw huidige marketing afdeling te controleren. Dit kunnen interne medewerkers zijn of een extern Digital Marketing bureau. Ontraction adviseert onafhankelijk en beoordeelt kwaliteiten en zwaktepunten van uw huidige marketingsituatie. Blijkt de partner steken te laten vallen? Geen probleem, wij stellen uw specialisten op de hoogte van nieuwe kansen en zo is uw bedrijf ten alle tijden verzekerd van de beste resultaten.