Het Team van Ontraction | Groningen

Jong uniek & innovatief

Team Traction

Ontraction is een groei gedreven online marketingbureau met een frisse, innovatieve kijk op de verschillende marketing kanalen. Een bedrijf laten groeien is al jaren onze passie en sinds 2016 doen we dit met Ontraction. Met een specialisatie in SEO, SEA, Growth Hacking, Display advertising, Social Media advertising en E-mail Marketing zijn wij full-service en hierbij staat kwaliteit voorop. Tevens zijn wij maximaal gecertificeerd en geaccrediteerd marketingpartner van Google.

De ambitieuze marketeers die geen uitdaging uit de weg gaan, de helden van het internet die niet stoppen voordat het resultaat bereikt is!


Wilt u ook naar groei?

Neem contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan via 050-2112723.

OPRICHTERS

VINCENT SCHIPHUIS

Functie: Online Marketing Manager

Ik ben het centrale punt op de marketingafdeling. Vanuit hier stuur ik de marketeers van Ontraction aan en zorgen wij er samen voor dat uw doelstellingen behaald worden.

JOHAN SIEFKES

Functie: New Business, Quality Control

Binnen Ontraction ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit en new business. Verder fungeer ik als contactpersoon en zal u mij regelmatig spreken. Kopje koffie?

JEROEN SCHIPHUIS

Functie: Digital Marketing Strategist, Growth hacker

Mijn verantwoordelijkheid ligt bij het uitdenken van de ideale marketingstrategie die aansluit op uw wensen en doelen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in growth hacking, een topsport binnen de marketing.
Meer weten? Neem gerust contact op!

WAAR KAN U ONS NOG MEER VINDEN?

Wij zijn óók actief op Social Media!

Laten We Lunchen!

De marketeers van Ontraction zijn volledig gecertificeerd voor de volgende kanalen: Google, Bing, Yahoo, Facebook, Instagram en LinkedIn. Wij geloven niet alleen in theoretische kennis, daarom testen wij al onze werknemers intern op één van onze zusterbedrijven in de praktijk. Door de hoge certificeringsnorm en praktijkervaring van Ontraction bent u altijd verzekerd van een ervaren en deskundige Digital Marketeer!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.