Wij zijn uw online partner, omdat wij:

  • Uw bedrijf letterlijk naar een hoger niveau tillen;

  • Alles voor je uit handen nemen, zodat jij je bezig kan houden met ondernemen;

  • Aantoonbare resultaten kunnen laten zien;

  • Een servicegericht team hebben met alle specialisten onder één dak;

  • En graag bij je langs komen voor een gratis adviesgesprek!

ONLINE MARKETING TRAINING

Afdelingsimplementatie

Het komt bij veel bedrijven voor dat het kennisniveau van digital marketing onder de maat is. Vaak komt dit door een kennistekort bij de ondernemer en de managers. Tevens gaan de ontwikkelingen binnen digital marketing razendsnel, waardoor het in veel gevallen moeilijk wordt om dit bij te benen. Voor deze probleemstellingen is Ontraction de ideale partner. Ontraction kan inhouse trainingen en assistentie verlenen om uw marketingafdeling naar een hoger niveau te tillen. Lees verder of neem contact op als u meer wilt weten over Ontraction en de manier waarop wij kennis of zelfs een volledige digital marketing afdeling implementeren in uw bedrijf.

Digital Marketing trainingen

Als u meer behoefte heeft aan een geconcentreerde kennisimpuls is Ontraction de geschikte partij voor het geven van trainingen aan uw personeelsleden. Trainingen van Ontraction zijn uitsluitend maatwerk, gericht op en met voorbeelden van praktijk situaties die bij uw bedrijf van toepassing zijn. De ontwikkelingen binnen digital marketing gaan razendsnel en daarom zorgen wij er voor dat uw team up-to-date blijft met tussentijdse trainingen. De trainingen en consulten zijn zowel in-house als extern uitvoerbaar. Neem direct contact met ons op om er achter te komen wat Ontraction voor uw bedrijf kan betekenen.

Interne marketing afdeling versterken

Heb je mensen in dienst om de marketing uit te voeren, maar is het kennisniveau nog niet goed genoeg? Dan is een ondersteunende samenwerking met Ontraction geschikt voor uw bedrijf. Onze marketeers zullen assisteren bij het ontwikkelen van een marketingstrategie, die door uw eigen afdeling uitgevoerd kan worden. Voor verdere technische ondersteuning staat Ontraction altijd stand-by, zodat er geen kennisgebrek of tijdverlies plaatsvindt.

Marketing afdeling implementeren

Zit u als bedrijf in een fase dat u het aannemen van een eigen marketingteam overweegt? Dan is Ontraction een sterke partner voor de selectie, het inwerken en het controleren van het werk. Hierdoor kan u als ondernemer met beperkte digital marketing kennis eenvoudig een sterke kandidaat selecteren. Ontraction is de geschikte partner bij het implementeren van een marketing afdeling, omdat marketing onze core-activiteit is.